Om meg

Jeg er en grafisk designer, som brenner for god design, og skape gode og unike løsninger for mine kunder. I mange år har jeg bodd i jugendstilbyen Ålesund, men jeg kommer fra et lite sted som heter Harøysund, i Møre og Romsdal. Jeg har tatt utdannelse i grafisk design på blant annet Merkantilt Institutt i Oslo, og har en bachelor i grafisk design fra Swinburne University of Technology i Melbourne, Australia. Jeg har over 20-års erfaring fra bransjen.

Jeg har alltid vært interessert i det kreative, og tidlig i min utdannelse tok jeg svennebrev i kjole- og draktsøm. Sømfaget var veldig spennende hvor jeg lærte mye om form og farge, tekstiler, og ikke minst det å «tenke utenfor boksen».

Dette var god erfaring da jeg begynte på min utdannelse innen grafisk design, hvor man hele tiden må tenke unikt, følge trendene i design, og skape helhetlige visuelle profiler for kundene.

Nå jobber jeg for meg selv, og hjelper kunder i Ålesund området, men jeg kan påta meg oppdrag i hele Norge. Ta kontakt for gode priser og tilbud.

Jeg har nå startet nettbutikk, hvor du får kjøpt produkter med mitt eget design og uttrykk. Jeg ønsker å designe produkter som gleder deg i hverdagen, og skaper begeistring. Her finner du også produkter fra andre leverandører.

Stine Rødseth Design nettbutikk

Jeg har nå startet nettbutikk, hvor du får kjøpt produkter med mitt design. Du vil også finne noen produkter fra andre leverandører. Velkommen til en hyggelig handel!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle